FISH CURRY MASALA:
Recipe(For 1 Kg Fish or 20 Slices):
Heat 300ml Cooking Oil in a pan. Fry chopped small onion 350gm till brown. Add KITCHEN CARE Fish Curry Masala 100g Coconut milk 500ml, Water 1 Litre, Tamarind 50gm(To be liquidised).Coconut Paste 100g and boil till concentrate. Leave the Fish Slices in the concentrate and cook. No need to add salt. Now delicious Fish gravy is ready to serve!
INGREDIENTS: Salt, Chillies, Cumin, Coriander, Turmeric and Aniseed.
செய்முறை:
குக்கிங் பேனில் சமையல் எண்ணெய் 300ml விடவும். காய்ந்த பின் சிறிய வெங்காயம் 350gm போட்டு பொன்னிறமாக வதக்கவும் , அதில் 100gm கிச்சன் கேர் மீன் குழம்பு மசாலா, தேங்காய் பால் 500ml, தண்ணீர் 1 லிட்டர், புளி 50gm கரைத்து ஊற்றி நன்றாக கொதிக்க விடவும் .அத்துடன் அரைத்த தேங்காய் 100gm சேர்த்து குழம்பு வற்றிய பின் மீன் துண்டுகளை போட்டு வெந்த பின் இறக்கவும் . உப்பு சேர்க்க தேவை இல்லை.சூடான சுவையான மீன் குழம்பு ரெடி!